Montering af nye døre og vinduer

”Det startede med en skydedør inde i stuen, hvor det peb ind”, fortæller Rene, og herefter valgte han, at resten lige så godt også kunne udskiftes. ”Resten havde nogle mindre skader, så vi skiftede det hele over to omgange”.

Rene vidste ikke, hvem han skulle bruge, men heldigvis kendte hans søn et firma, som før havde leveret flotte resultater. ”Han sagde, at JVK laver et flot arbejde”, og derfor faldt valget på Jydsk Vindueskompagni, som sønnen tog kontakten til. Samtalen resulterede i vinduer til hele huset samt en terrassedør i træ-alu.

Efter at alt var på plads, skulle leveringen ske, hvilket den gjorde i rette tid. ”Leveringen kom, som den skulle”, og herefter blev det Snedkerfirmaet Lyséns tur til at brillere. Lysén mødte op på adressen, og det skulle ikke tage lang tid, før huset i Hvidovre stod klar med nye elementer ”Det gik hurtigt”, som Rene selv siger.

Rene roser også Snedkerfirmaet Lysén, som han synes var rigtige gode til at overholde deres aftaler, endda mere end aftalt. ”Jeg havde sagt, at hvis der lå småting, var det lige meget”, men her havde Lyséns mænd taget fuldt ansvar og efterladt det præcis, som da de kom.

Rene understreger med egne ord, at ”det er meget vigtigt at isolere godt”, hvilket Lysén i den grad har gjort. Rene kan nemlig mærke stor forskel, hvor vinduer og døre nu er ”helt tætte”, som han selv udtrykker det.

Rene slutter vores samtale af med at fortælle, at det færdige resultat ser rigtig godt ud, lige fra de leverede elementer til den færdige montering. ”Jeg kan kun anbefale”.

Snedkerfirmaet Lysén kan hjælpe med alle opgaver inden for montage. Kontakt os, hvis du også ønsker nye elementer i dit hus.

Om projektet

  • Opgavetype: Udskiftning af døre og vinduer
  • Udført: Marts 2016
  • Sted: 2650 Hvidovre