Montering af facadedør med sideparti

Torben og hans kone havde forsøgt at sælge huset, men måtte erkende, at dette var sværere end de troede. Gennem forsøget på et salg fik de lavet en energirapport, og denne var ikke god, blandt andet fordi nogle af elementerne i huset kun var 1-lags glas.

Da huset ikke var blevet solgt, valgte Torben og konen at bo der vinteren over, men de valgte også, at der skulle nye elementer til – herunder blandt andet en ny hoveddør med sideparti. Torben kontaktede Jydsk Vindueskompagni, og sammen blev de enige om, hvordan tingene skulle være. Elementerne, som blev valgt, var magen til dem, de havde før, de skulle blot opgraderes til de moderne krav.

I oktober måned blev det tid til, at de nye elementer skulle sikre, at boligen og dens energirapport blev bedre og derved kunne leve op til de moderne krav. Jydsk Vindueskompagni fik Snedkerfirmaet Lysén til at sætte de nye elementer i, og dette blev gjort rigtig godt. Torbens kone fortæller om, hvordan elementerne skulle sidde i huset, og at de blandet andet har en karnap. Denne karnap er meget speciel og vanskelig, ”men dette blev også lavet rigtig pænt”, fortæller hun. Hun slutter også af med at rose tømreren: ”Han var rigtig dygtig”.

Torben og hans kone kan nu også mærke en rigtig stor forskel på de nye og gamle elementer. Før var der rigtig koldt i rummene, hvor vinduerne sad, men nu er der rigtig varmt, og det giver et godt indeklima, som Torben og hans kone kan nyde hinandens selskab i.

Snedkerfirmaet Lysén er den oplagte samarbejdspartner, hvis du overvejer at få udskiftet vinduer eller døre i Storkøbenhavn. Kontakt os for at lære mere om mulighederne.

Arkivfoto: Dør med sideparti fra JVK Vinduer.

Om projektet

  • Opgavetype: Udskiftning af vinduer og døre
  • Kunde: Torben Winther
  • Sted: 2820 Gentofte
  • Udført: September/oktober 2015