Montering af ny facadedør med sideparti

I juli 2014 monterede vi en ny hoveddør med tilhørende sideparti hos vores kunde i København.

Kunden havde gennem et stykke tid være træt af sin dør, da det trækkede ind i entréen, og derudover var døren gammel og slidt. Listen på døren var gået af, og selve karmen var slidt, hvorfor det trækkede ind med kold vind. Kunden mente derfor, at det var tid til at udskifte den gamle dør, så det fine parcelhus kunne blive flot igen.

Kunden valgte derfor at tjekke Jydsk Vindueskompagnis hjemmeside for facadedøre og faldt over en facadedør med sideparti. Sidepartiet var et oplagt valg, da de havde haft det før, og derudover var entréen mørk og derfor ikke særlig indbydende.

Efter døren var blevet valgt, var det tid til, at Snedkerfirmaet Lysén skulle montere facadedøren med sideparti. Lysén sendte en mand af sted for at montere døren, og dette blev gjort til stor tilfredshed. ”Han gjorde det rigtig pænt, og der har ikke været noget som helst,” fortæller kunden, som forsætter med, at arbejdet blev gjort grundigt og elementerne blev sat ordentligt i lige efter aftalen.

Kunden kan også mærke en stor forskel på den nye facadedør med sideparti i forhold til den gamle. Ved at listerne nu sidder, som de skal, og at karmen nu er ny og fin, kommer den kolde vind ikke igennem døren. Den nye dørs effekt er stor, og den gode isoleringsevne kan mærkes: ”Det er blevet meget varmere,” som kunden fortæller. Ud over varmen har parcelhuset atter fået en lys og harmonisk entré, da kunden ved valget af facadedør valgte, at sidepartiets 2 øverste felter skulle være af glas, som derfor kunne sikre en lys og flot entré.

Snedkerfirmaet Lysén kan tilbyde den helt rette løsning på en facadedør, der lever op til dine behov. Kontakt os for at høre mere om de mange muligheder.

Om projektet

  • Opgavetype: Udskiftning af hoveddør
  • Udført: Juli 2014