Montering af terrassedør

”Den var ren og skær pilrådden”, fortæller Alice, og derfor valgte hun, at det var på høje tide, at hun fik den gamle terrassedør udskiftet, som havde siddet i huset længe før, hun for 19 år siden overtog kolonihavehuset.

Alice havde længe ønsket sig en ny terrassedør og tænkte ”Nu skal det være”. Hun fortsætter: ”Min søn havde fået fra Jydsk Vindueskompagni og var meget tilfreds”, og derfor valgte Alice, at hendes nye terrassedør også skulle være derfra.

Hun kontaktede derfor Jydsk Vindueskompagni til en samtale, som hun beskriver som ”Helt igennem god”, og derefter bestilte hun en ny terrassedør i træ.

Da typen af terrassedør var bestemt, kørte Snedkerfirmaet Lysén ud på adressen, hvor døren stod klar til montering. Snedkerfirmaets Lyséns tømrer gik i gang om formiddagen og lidt over middag var Alices kolonihavehus udstyret med en ny terrassedør. ”Det er SÅ flot, og jeg er rigtig glad for det”, fortæller hun. Alice forsætter med at rose tømreren, som var meget venlig, selvom hun havde mange spørgsmål, der skulle besvares: ”Jeg spurgte et par gange eller tre”, men spørgsmålene blev besvaret og så endda med stor venlighed. ”Jeg fik altid et venligt svar”.

Derudover har Alice også kun rosende ord om oprydningen: ”Der lå ikke så meget som en pind tilbage”.

Efter at elementerne er blevet monteret, er kolonihavehuset blevet et helt andet. ”Alle mine naboerne har været ovre og synes det er rigtig flot”, forklarer hun og forsætter: ”De ved godt, jeg har ønsket mig en ny terrassedør i lang tid”, og nu blev drømmen til virkelighed for Alice. ”Det står SÅ flot”.

Har dine døre og vinduer også set bedre dage? Kontakt Snedkerfirmaet Lysén i dag for at høre om mulighederne ved en udskiftning.

Om projektet

  • Opgavetype: Dørudskiftning
  • Sted: 4581 Rørvig
  • Kunde: Alice Nielsen
  • Udført: Maj 2016