Montering af terrassedør

”Den havde set sin bedste tid”, er ordene, Jens giver sin 25 år gamle terrassedør med på vejen. Jens’ dør var meget gammel, hvilket havde sat sine spor på træet, og derfor blev Jens enig med sig selv om, at tiden var inde til, at han skulle have en ny terrassedør.

Jens havde gennem en god dialog med en tømrer bestemt, at Jydsk Vindueskompagni skulle levere hans nye terrassedør, og derfor kontaktede han dem.

Jens var godt tilfreds med udbyttet af samtalen. ”Vi diskuterede forskellige forsalg, der endte ud i det, jeg valgte”, og det, som valget endte ud i, var en terrassedør med et stort glasfelt, som skulle sidde i stuen ud til terrassen.

I april 2015 var tiden inde til, at den nye terrassedør skulle monteres, og Snedkerfirmaet Lysén sendte hurtigt én enkelt mand afsted for at klare opgaven. ”Jeg blev meget overrasket over, at han kunne klare den helt alene”, fortæller en imponeret Jens.

Han er også meget tilfreds med måden, tømreren greb tingene an på. ”Han ryddede meget fint op og tog også den gamle dør med”, med andre ord behøvede Jens ikke at løfte en finger. Ud over tømrerens evne til at rydde op synes Jens også, at han var vældig flink.

Gennem monteringen af den nye dør, kan Jens også mærke store forskelle. ”Den isolerer væsentligt bedre”, og derudover kan han også mærke det på lyden: ”Den lukker lyden helt ude og derved også kulden”. Visuelt har Jens valgt en større rude end før, hvilket giver mere lys i Jens’ stue og alt i alt bidrager til en god helhedsfornemmelse.

Snedkerfirmaet Lysén udfører alt fra tømrerfaget i Vanløse og resten af København. Kontakt os, hvis du overvejer et byggeprojekt og har brug for en tømrer eller snedker.

Om projektet

  • Opgavetype: Dørudskiftning
  • Sted: 2720 Vanløse
  • Kunde: Jens Aagaard
  • Udført: April 2015