Vindues- og dørmontering

”Som sådan fejlede vinduerne ikke noget”, fortæller Carl-Erik, men alligevel skulle vinduerne, hvis lukkemekanisme var i stykker, samt en utæt hæve-skydedør udskiftes. Mere eller mindre hele huset skulle udskiftes, bortset fra en tilbygning, som består af store glaspartier hele vejen rundt.

Glaspartierne blev leveret af Jydsk Vindueskompagni, og oplevelsen med dem afgjorde, at der skulle bestilles derfra igen. ”Jeg gik ind på hjemmesiden og fandt det, jeg ville have, heriblandt en hæve-skydedør". "Jeg snakkede med en rådgiver, bestilte, og Jydsk Vindueskompagni anbefalede en tømrer”, sådan beskriver Carl-Erik processen, som han helt afgjort var tilfreds med: ”Der var ingen problemer”.

Carl-Erik valgte derudover også, at elementerne skulle være i træ-alu. ”Så undgår jeg at vedligeholde og male udvendigt”.

Efter at alle detaljer var på plads og den anbefalede tømrer var til rådighed, blev det i august 2015 tid til, at elementerne skulle monteres. Tømreren, som blev anbefalet, var Snedkerfirmaet Lysén, og firmaets arbejde var til stor tilfredshed. ”Meget fint stykke arbejde” er ordene, Carl-Erik sætter på monteringen, som kun tog 3 mand et par dage at færdiggøre både udvendigt, indvendigt samt rundt om elementerne.

Carl-Erik fortæller om tømrerne, som var meget flinke og rigtig gode til at tage hensyn. ”De ryddede godt op, og der var ingenting overhovedet”, dog skulle Carl-Erik lige trække en våd klud over den indvendige del for at tage det tilbageværende støv.

Det færdige resultat er til stor tilfredshed for Carl-Erik: ”Der skulle ingen efterbehandling til”, siger han med henvisning til, at han før havde haft en anden tømrer på besøg, hvor han til sin skuffelse selv måtte efterbehandle. Med Snedkerfirmaet Lysén ved roret var det anderledes: ”Jeg vil give dem topkarakter”.

Drømmer du også om nye vindueselementer? Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne for at give nyt liv til dit hjem.

 

Om projektet

  • Opgavetype: Dør- og vinduesudskiftning
  • Sted: 2670 Greve
  • Kunde: Carl-Erik Gøttske
  • Udført: August/september 2015