Vindues- og dørmontering

Arkivfoto: Dobbelt terrassedør i træ-alu fra JVK Vinduer

”Vi havde nogle gamle vinduer”, og det var en af grundene til, hvorfor kunden fra Værløse ville udskifte samtlige elementer i huset. ”Vi ville også have en bedre energiløsning”.

Kunden tog derfor kontakt til Jydsk Vindueskompagni, som hun havde valgt blandt flere kandidater: ”Deres design passede bedst til vores behov”.

Efter snakken med Jydsk Vindueskompagni bestilte kunden 11 vinduer, 2 facadedøre samt 1 dobbelt terrassedør i træ-alu. Vinduerne skulle derudover være topstyrede af den simple grund, at ”Det passede bedst til husets design”.

Efter at bestillingen var i hus, blev det kort tid efter Snedkerfirmaet Lyséns tur til at sætte elementerne i huset fra 1965. Lysén satte hurtigt et par mand på opgaven, og i løbet af 2 små dage var huset i Værløse fornyet med elementer fra Jydsk Vindueskompagni.

Kunden er meget tilfreds med det arbejde, der er blevet udført. ”Det er generelt meget fint”, forklarer hun og forsætter med at rose tømrerne for deres måde at være på: ”De var behagelige og professionelle”. Kunden fortæller også, om at hun havde mange spørgsmål til Snedkerfirmaet Lysén, og dem fik hun svar på hver gang. ”Vi havde en god dialog, og jeg følte mig meget tryg”.

Efter at elementerne er blevet sat i, kan kunden også mærke de mange fordele ved at få nye elementer, som er tættere og nemmere at håndtere. ”Jeg kan mærke forskel på lyden”, siger hun og fortsætter: ”De gamle vinduer krævede 2 greb, men de nye kræver kun ét enkelt”. Derved er tilværelsen i Værløse blevet gjort simplere af de nye elementer.

Snedkerfirmaet Lysén udfører alt i tømrer- og snedkerarbejde i store dele af Nordsjælland. Kontakt os, hvis du behøver en byggepartner til at føre dine drømme ud i livet.

Om projektet

  • Opgavetype: Dør- og vinduesudskiftning
  • Sted: 3500 Værløse
  • Udført: Maj 2016