Montering af nye døre og vinduer

Som følge af en løbende udskiftning af vinduerne i sin villa kontaktede Johnny Snedkerfirmaet Lysén for at få udskiftet yderligere et parti af vinduerne i hjemmet. Her blev han rådgivet om at vælge vinduespartier fra JVK grundet vinduernes gode kvalitet.

Johnny fortæller, at han tidligere har anvendt JVK til udskiftning af andre vinduer og dengang var vældig tilfreds med resultatet, hvorfor han gerne ville benytte dem igen og fulgte deres rådgivning.

Da han tidligere har udskiftet andre vinduer i villaen, behøvede han ikke megen rådgivning, før valget af vinduer i træ var truffet.

Blandt de valgte vinduer fortæller Johnny, at der er nogle top/vende vinduer, som er topstyrede vinduer, der kan vendes rundt, således at ydersiden af vinduet vender ind mod huset. Det er en funktion, som han er meget glad for, da han nu kan stå indenfor og vaske sine vinduer, fortæller han.

Derudover faldt valget på vinduer med friskluftsventiler, som tillader en let udluftning, uden at man åbner hele vinduet. Han fortæller, hvordan det mindsker støjniveauet og varmeudledningen at åbne friskluftsventilerne end ved at have åbnet vinduerne helt op, mens man vel at mærke stadig muliggør en udluftning af indeklimaet, så der altid er frisk luft indenfor også.

Efter at have truffet valget af vinduer, gik der ikke lang tid, før vinduerne blev leveret, hvorefter de hurtigt blev monteret med et fremragende resultat, fortæller Johnny meget veltilfreds.

Johnny var meget tilfreds med arbejdet af Snedkerfirmaet Lysén og JVK i dette forløb og fortæller, hvordan han efterfølgende har anbefalet begge parter til sine kolleger, der også skal til at udskifte sine vinduer, fordi hele processen med valg og montering samt resultatet heraf har været fremragende, begrunder han.

Snedkerfirmaet Lysén har stor erfaring med montering og udskiftning af vinduer i hele Storkøbenhavn. Kontakt os, hvis dit hus også trænger til en udskiftning.

Om projektet

  • Opgavetype: Udskiftning af vinduer
  • Udført: Maj 2016
  • Sted: 2650 Hvidovre