Vinduesmontering

Ole på Amager skulle have udskiftet et stort vindueselement i havestuen, og til at levere det nye vindueselement valgte han Jydsk Vindueskompagni. Karmen på vindueselementet i Oles havestue var begyndt at rådne, og derfor vurderede han, at tiden var inde til en udskiftning.

Gennem hvad Ole betegner som en god samtale med Jydsk Vindueskompagni, valgte Ole et gulv til loft vindueselement i træ, som ville passe godt til hans havestue. Ole valgte ydermere, at vindueselementet skulle være sort udvendigt, da det ville passe bedst til hans murermestervilla. ”Farven passede til huset og stilen skal holdes”, som han selv siger.

I juni 2015 blev det tid til, at det gamle vindueselement skulle udskiftes med det nye fra Jydsk Vindueskompagni, og til at gøre dette var Snedkerfirmaet Lysén det rette firma til at føre tøjlerne. Lysén sendte, hvad Ole betegner som et par flinke fyre, af sted for at løse opgaven, og dette gjorde de til stor tilfredshed for Ole: ”De var yderst hjælpsomme”.

Ole fortæller om, at de lavede en rigtig flot finish, generelt var gode til de afsluttende opgaver, som ikke var standard, og altid fandt løsninger på opgaverne. Derudover var tømrerne der altid til tiden og var gode til at rydde op efter sig.

Efter at Snedkerfirmaet Lysén har erstattet det gamle vindueselement med det nye, har Ole også kunnet mærke en helt stor og meget vigtig forskel: ”Vinduet er helt, og det er den helt store forskel”, forklarer han med klar henvisning til den rådne karm, som var hullet og utæt. Derudover synes Ole også, at det hele er blevet meget pænere.

Snedkerfirmaet Lysén udfører alle opgaver både på Amager og i resten af København. Kontakt os, hvis du søger en tømrer til dit projekt.

Arkivfoto: Havestue med stort vinduesparti fra JVK Vinduer

Om projektet

  • Opgavetype: Vinduesudskiftning
  • Sted: 2300 København S
  • Kunde: Ole Peinow
  • Udført: Juni 2015