Vindues- og dørmontering i Greve

De gamle elementer fra 1973 i Mogens’ etplansvilla var ved at være færdige, og derfor var tiden inde til en total udskiftning i huset i Greve. ”Vinduerne var meget utætte, og der var gået råd i flere af dørene”, fortæller Mogens.

Mogens kontaktede derfor Jydsk Vindueskompagni, som han kun havde hørt gode ting om. ”Jeg har flere bekendte, som har fået derfra”, fortæller han og fortsætter: ”Jeg ved derfor, hvordan det ser ud”. Samtalen med Jydsk Vindueskompagnis rådgiver resulterede i en levering på i alt 11 vinduer samt 3 døre med et tilhørende sideparti, alt i træ-alu: ”Jeg valgte træ-alu for at undgå at male og vedligeholde”.

Efter at de sidste detaljer var på plads, sendte Snedkerfirmaet Lysén 2 mand ud på adressen, og i løbet af 3 dage var huset i Greve udstyret med helt nye elementer. ”Det hele gik efter planen”, fortæller Mogens.

Tømrerne, som Snedkerfirmaet Lysén sendte, var meget høflige, talte pænt, og derudover var de nogle gode friske fyre, som Mogens selv udtrykker det. ”Jeg er selv håndværker, så jeg kender til tonen”, griner han.

Efter at elementerne fra Jydsk Vindueskompagni er blevet monteret, kan Mogens også mærke, at der er sket en forskel i forhold til de gamle, utætte elementer han havde: ”Jeg kan mærke, at der er blevet mere lydisoleret”.

Derudover har Mogens været igennem en lille tilvænningsperiode, da det daværende skydedørsparti er blevet erstattet af store vinduer samt døre. ”Man skulle lige vænne sig til det nye”, men efter tilvænningsperioden har Mogens nu fået et resultat, som han er glad for.

Vi betjener både Greve og andre forstæder til København med kompetent håndværk. Kontakt os, hvis du søger en byggepartner til dit næste projekt.

Billeder før montering:

Billeder efter montering:

Om projektet

  • Opgavetype: Dør- og vinduesudskiftning
  • Sted: 2670 Greve
  • Kunde: Mogens Eskebæk
  • Udført: Maj 2016