Vindues- og dørmontering

Kunden stod over for en udskiftning, som han betegner som ”nødvendig”. På grund af varmetab ønskede kunden en udskiftning af hele husets elementer, og som han selv udtaler: ”Jeg valgte at skifte hele lortet”.

Kunden tog derfor kontakt til Jydsk Vindueskompagni, og sammen fandt de frem til en ordreliste på døre samt vinduer. Alle elementer blev ydermere valgt i træ-alu af den grund, at det er vedligeholdelsesfrit, og derved er der tid at spare.

I juli 2014 var tiden inde til, at villaen fra 60’erne skulle have udskiftet alle elementer i huset, og til at udføre dette arbejde var Snedkerfirmaet Lysén firmaet på pletten.

Kunden betegner monteringen som meget god: ”Jeg er meget tilfreds med Martin”. Kundens tilfredshed afspejler sig også i de senere jobs, som kunden skulle have lavet, da Lysén igen er blevet brugt. Kunden forsætter med at rose Snedkerfirmaet Lyséns arbejde: ”De kommer til tiden og gør det, de skal”.

Selve monteringens hurtighed imponerede også: ”Det tog ikke lang tid”, og udskiftningen af vinduer og døre var færdig på under en uge. Kunden slutter også af med at bruge ordene ”Alle lamper lyser grønt” om monteringen, hvor alt levede op til forventningerne.

Efter Snedkerfirmaet Lysén havde pakket deres ting og sørget for en anstændig oprydning, kunne kunden mærke efter på sine nye elementer. Varmetabet er blevet mindre, dog ikke helt så meget som kunden havde håbet på, men derudover synes kunden, at hans villa fra 60’erne er blevet pænere med sine nye elementer fra Jydsk Vindueskompagni.

Snedkerfirmaet Lysén dækker Nordsjælland med godt håndværk. Kontakt os, hvis du også søger hjælp til at gennemføre dit byggeprojekt.

Om projektet

  • Opgavetype: Dør- og vinduesudskiftning
  • Sted: 3660 Stenløse
  • Udført: Juli 2014