Montering af vinduer og døre i Valby

Arkivfoto: Vindue fra JVK

Carsten, som bor på 2. sal i et lejlighedskompleks i Valby, stod over for en udskiftning af hele lejlighedens elementer. Tiden havde sat sit præg på vinduerne, og derfor var vinduerne mørnet.

Carsten var dog i vildrede omkring, hvilke muligheder han havde, og derfor tog han kontakt til Jydsk Vindueskompagni: ”Det var dejligt med vejledning, da jeg var meget i tvivl”. Gennem, hvad Carsten beskriver som en kompleks rådgivning, faldt valget på 3 vinduer med solafskærmende glas. Carsten har mange dvd’er samt bøger, som er hårdt medtaget på grund af solen, så derfor var solafskærmende glas det oplagte valg for ham.

Efter Carsten havde taget sit endelige valg, tog Snedkerfirmaet Lysén sig af monteringen, og denne var ”helt perfekt” ifølge Carsten. Carsten var fra start kommet lidt i tvivl om, hvordan vinduerne blev leveret, og kontaktede derfor Snedkerfirmaet Lysén, som blot sagde ”Den klarer jeg”. Lysén tog derefter kontakt til fragtmanden og sørgede for, at vinduerne blev opbevaret indtil monteringen dagen efter.

Dagen efter tog Lyséns montører afsted, og på blot én dag blev udskiftningen foretaget. Hele billedet af lejligheden er blevet bedre ifølge Carsten, og specielt de små finish er lavet meget godt: ”Der er super godt og jævnt fuget”.

Da montørerne var færdige, ryddede de også pænt op efter sig, endda så pænt at Carsten siger ”Det var mere, end jeg er vant til”.

Efter monteringen har Carsten også kunnet mærke samt se forskellene. ”Alle partier er gode og lukker godt til, ligesom de har taget noget af støjen, samt det ikke er så varmt om sommeren”. Carsten slutter også vores samtale af med at sige ”Det er meget pænere”.

Om projektet

  • Opgavetype: Montering af døre og vinduer
  • Udført: Juni 2016
  • Kunde: Carsten Andersson, 2500 Valby