Vinduesmontering

”Tiltrængt” var et af Dennis’ første ord, da jeg spørger ham om grunden til, at de gamle elementer skulle udskiftes. Husets vinduer var gamle og dem, som huset var født med, derfor var en udskiftning på sit højeste.

Dennis kontaktede derfor Jydsk Vindueskompagni til en samtale omkring de mange muligheder. Under samtalen opstod der dog et mindre problem, da Dennis’ hus har nogle dele, som er lidt anderledes. Derfor ville han sikre, at montøren var i stand til at lave det hele.

Dennis valgte ydermere vinduer med lamineret glas, pga. som han selv siger: ”Det er ren og skær sikkerhedsmæssigt”, da de ville kunne besvære eventuelle indtrængende. Efter alt var på plads, blev det tid til en bestilling, og derved nærmede den tiltrængte udskiftning sig.

I august 2015 blev det tid til, at monteringen skulle finde sted, og til at udføre arbejdet var Snedkerfirmaet Lysén på pletten. Dennis var meget begejstret for monteringen, som Lysén udførte, med alt fra hurtighed til kommunikation: ”Der var ikke én finger at sætte på noget”.

Dennis fortæller om Lysén, som var meget nem af få fat på, og der var altid hurtig respons. Dennis forsætter med at fortælle om montøren: ”Han var en rigtig flink gut og til at stole på”. Monteringens forløb fik også Dennis til at tale godt om Snedkerfirmaet Lysén til både venner og bekendte, og derfor skulle den flinke gut også lave et arbejde for en af Dennis’ venner.

Dennis kan også mærke forskel på elementerne efter Lysén har monteret de nye vinduer: ”Vi har kunnet skrue ned for varmen”. Derudover er den visuelle forskel også stor, da man nu ikke kan se gennem rammerne, og derved er udskiftningen god på flere områder.

Snedkerfirmaet Lysén arbejder både i Rødovre, Hvidvore og resten af Storkøbenhavn. Har du brug for en tømrer i området, så kontakt os i dag.

Om projektet

  • Opgavetype: Vinduesudskiftning
  • Sted: 2610 Valby
  • Udført: August 2015