Montering af nye vinduer

Maria flyttede for 3 år siden ind i sit nuværende hus i Roskilde, hvor vinduerne kun var blevet skiftet på husets ene side. På den anden side trængte vinduerne alvorligt til en udskiftning: ”De var punkteret, og karmene var rådne”, og derfor kontaktede Maria Jydsk Vindueskompagni, som hun havde fundet ud af var det bedste valg. ”De havde mange fine anmeldelser på Trustpilot”.

Maria snakkede frem og tilbage med Jydsk Vindueskompagnis rådgiver, og sammen fandt de frem til den rigtige løsning for Maria. Valget faldt på vinduer i plast, da det passede bedst til huset og de elementer, der i forvejen sad der.

Efter valget var taget, sendte Snedkerfirmaet Lysén 2 mand af sted til at stå for monteringen af Marias vinduer. ”Det er virkelig fint”, fortæller hun.

Maria fortæller om tømrerne fra Lysén, som var meget søde, rare og kom til den aftalte tid. ”De var meget professionelle”. Maria havde også et ekstra job til tømrerne. Tømrerne fik derfor lavet vindueskarmen som en bænk, hvilket Maria sætter stor pris på: ”Det virker rigtig godt”, siger hun og forsætter med at fortælle om, hvordan det har skabt ekstra plads og siddepladser i karmen.

Efter monteringen, som Snedkerfirmaet Lysén har foretaget, kan Maria nemt mærke fordelene ved at få nye elementer fra Jydsk Vindueskompagni: ”Vinduerne er helt anderledes nemme at håndtere”.

Derudover var de gamle vinduer mørkebrune indvendige, og de nye vinduer lyser rummene op på en helt anden rar måde. ”Nu kan jeg se igennem vinduerne”, fortæller hun og fortsætter: ”Jeg bliver helt glad”.

Har du også brug for en tømrer til dit byggeprojekt i Roskilde eller andre byer på Østsjælland? Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne.

Om projektet

  • Opgavetype: Udskiftning af vinduer
  • Udført: Maj 2016
  • Sted: 4000 Roskilde