Montering af nye vinduer

Michaels hus i Søborg stod over for en mindre omvæltning, da hans gamle køkken skulle laves om til et badeværelse. Michael glædede sig over det nye flotte badeværelse, men én ting irriterede ham: ”Når badeværelset er nyt, skal vinduet også være nyt”.

Michael tog derfor kontakt til Jydsk Vindueskompagni, som han før havde brugt til en tidligere opgave. Michael var meget tilfreds, og derfor var der ingen tvivl om, hvem der skulle levere hans nye sidehængte vindue i træ til badeværelset.

Efter at vinduet var valgt og bestilt, stod det hurtigt klar til monteringen på Michaels adresse. Monteringsopgaven havde Snedkerfirmaet Lysén påtaget sig, og dette fik de hurtigt klaret til stor glæde for Michael. ”Det er en meget fornem montage”, forklarer Michael, som trygt overlod arbejdet til Lysén, mens han ikke selv var hjemme.

Michael fortæller en sjov historie, som ifølge ham selv gjorde oplevelsen med Snedkerfirmaet Lysén meget positiv. Tømreren havde nemlig savet et elkabel over, hvilket kunne lyde negativt, men her fik han alligevel hurtigt udbedret skaden, uden nogen bekostning eller problemer for Michael. ”Han lavede en fejl, men rettede straks op på det”, hvilket får stor ros fra Michael.

Efter monteringen kan Michael nemt se de mange fordele ved at få et vindue fra Jydsk Vindueskompagni samt at få en professionel montør til at udføre arbejdet: ”Der er en meget flot finish på vinduet”. Vinduet før var utæt, og derfor fortæller Michael også, at forskellen er ”uden sammenligning”, som han selv siger. Michael har derfor nu et nyt vindue, som han kan nyde i lang tid på sit nye badeværelse.

Om projektet

  • Opgavetype: Montering af vinduer
  • Udført: Maj 2016
  • Kunde: Michael Hansen, 2860 Søborg