Montering af nye vinduer samt terrassedør

I april 2014 monterede vi en ny terrassedør hos en kunde.

”Montøren var fantastisk” lyder det, når man spørger kunden omkring den service han modtog i forbindelse med monteringen af en ny terrassedør. Han havde haft indbrud gennem terrassedøren i sit hus og skulle derfor have den smadrede dør erstattet med en ny. Alle de andre vinduer i huset var af hvid plast og han ringede derfor til Jydsk Vindueskompagni og bestilte en ny terrassedør i samme materiale.

Snedkerfirmaet Lysén kom og monterede terrassedøren, og montøren bliver beskrevet yderst positivt. Montøren fremstod glad og imødekommende og var god til at snakke med kunden. Der bliver især lagt vægt på, at montøren forstod at snakke et sprog der var forståeligt i stedet for at bruge en masse fagbegreber, som kun håndværkere forstår. Samtidig var montøren også rigtig god til at svare på alle spørgsmål kunden havde på tilfredsstillende vis.

Monteringen forløb uden problemer og alle aftaler blev holdt. Dog opstod der senere en fejl med håndtaget i terrassedøren, men problemet blev håndteret meget professionelt – fejlen blev hurtigt rettet og døren virkede igen som den skulle.
Det er ikke første gang, at snedkerfirmaet er ude ved kunden og det er heller ikke sidste gang. Skulle det en dag blive nødvendigt at få yderligere vinduer og døre skiftet, vil han benytte sig af Snedkerfirmaet Lysén.

Har du også brug for fornyelse, sidder vi klar til at hjælpe. Kontakt os i dag for et tilbud på dør- og/eller vinduesmontering.

Om projektet

  • Opgavetype: Udskiftning af terrassedør
  • Udført: April 2014
Arkivfoto: Terrassedør i plast fra Jydsk Vindueskompagni.