Montering af nye vinduer

Kunden havde gennem et stykke tid gået og overvejet, at få fornyet sine vinduer. Kunden skulle dog bruge lidt tid på at overveje sine valg: hvordan skulle hans nye vinduer være, samt hvem skulle levere dem. Efter 1-2 måneder i tænkeboksen fandt kunden ud af, at det var Jydsk Vindueskompagni der skulle være leverandør af hans nye vinduer.

Nu stod valget bare mellem hvilke slags vinduer der skulle vælges. Kunden valgte gennem rådgivning fra Jydsk Vindueskompagni og egne præferencer, at vinduerne skulle være store topstyrede vinduer frem for topstyrede vinduer delt af en midterpost, da dette ville virke for markant. Kunden mente, at disse vinduer nu engang var det pæneste, og det var det, der passede bedst til huset, i og med de forhenværende vinduer også var sådan. Derudover skulle der også lidt specialvalg til, for at vinduerne ville passe til husets facon. Blandet andet skulle et af vinduerne være i matteret glas, da forbipasserende ellers ville kunne kigge ind.

Da valget var taget, var det ved at være tid til montering, og i juni måned 2015 blev vinduerne monteret. Kunden havde valgt selv at montere på den ene side af huset, som er fra 1967, men på den anden side skulle Snedkerfirmaet Lysén føre tøjlerne. Lysén fuldførte arbejdet hurtigt og kunden er tilfreds med montørernes arbejde og fremhæver ”et pænt stykke arbejde”. Derudover fremhæver kunden også en god samarbejdsvillighed hvor montørerne hurtig og upåklageligt fik rettet små fejl, så huset ville fremstå så skarpt som muligt.

Snedkerfirmaet Lysén kan varetage både små og store byggeprojekter i Storkøbenhavn. Drømmer du om at udføre et projekt, så kontakt os for en uforpligtende samtale.

Arkivfoto: Hvide trævinduer fra JVK Vinduer.

Om projektet

  • Opgavetype: Udskiftning af vinduer
  • Udført: Juni 2015
  • Sted: 2620 Albertslund