Montering af nye vinduer

Finn flyttede ind i et gammelt 1-plans hus og gik med det samme i gang med at renovere det hele fra top til tå. I denne proces skulle alle de gamle vindueselementer udskiftes, og Finn ringede derfor til Jydsk Vindueskompagni og bestilte i alt 9 vinduer, 2 facadedøre og 1 terrassedør.

Da Finn skulle vælge, hvilket materiale hans nye vindueselementer skulle være i, var der særligt en faktor, der skulle være tilstede. Det var meget vigtigt for Finn, at alle de nye elementer kom til at være i materialet mahogni. Grunden til dette er, at Finn tidligere har haft mange dårlige erfaringer med, at knaster ofte er brudt igennem malede vinduer, hvilket betyder, at farven i sidste ende bliver ødelagt. Dette var noget, han ikke ønskede at opleve igen, og han bestilte derfor mahogni vinduer for at undgå, at netop dette problem opstod.

Finn bestilte de i alt 12 nye elementer og fik derefter Snedkerfirmaet Lysén til at klare opgaven. Hele forløbet var bestemt ikke nogen langsommelig proces – monteringen tog nemlig kun halvanden dag, og hele projektet forløb upåklageligt og uden, at der opstod nogen problemer undervejs.

Finn er meget tilfreds med det færdige resultat, og når han bliver spurgt ind til sin oplevelse med de montører, der kom og udførte opgaven, har han udelukkende positive ting at sige. Der er ros til både udførelse af monteringen, oprydning på stedet samt montørernes opførsel. Finn udtaler: ”De var rigtig flinke og tog alt affaldet bagefter. Der er slet ikke noget at komme efter!”

Snedkerfirmaet Lysén udfører alle typer montageopgaver for kunder i hele Storkøbenhavn. Kontakt os, hvis du også planlægger et byggeprojekt.

Arkivfoto: Hus med mahognivinduer fra JVK Vinduer.

Om projektet

  • Opgavetype: Udskiftning af vinduer og døre
  • Udført: Februar 2014
  • Sted: Finn Hansen, 2880 Bagsværd