Montering af nye vinduer og døre

John indså tilbage i 2014, at husets vinduer og døre trængte til en udskiftning. Rammerne på husets elementer var mere eller mindre gået fra i kanterne, og derfor valgte John at kontakte Jydsk Vindueskompagni. Efter rådgivning, som John udtrykker stor tilfredshed omkring, kom 15 plastvinduer samt 3 døre på bestillingslisten. Rådgivningen, som John modtog, var professionel, som han selv siger, og der var god kommunikation gennem hele forløbet.

I oktober skulle forandringen ske, og Snedkerfirmaet Lysén skulle være firmaet bag denne forandring. Monteringen, som Lysén foretog, var, som han selv siger ”efter bedste evne” – og selv en bygningssagkyndig, som har gået huset igennem grundet et muligt salg, fastslog, at alt var gjort korrekt. Tømrerne fra Snedkerfirmaet Lysén var ydermere super flinke og meget kompetente. En særlig ting, som giver tømreren topkarakter, var evnen til at gøre en ekstra indsats samt den gode service, men som John selv siger med et grin: ”Jeg kunne alligevel ikke få dem til at pudse vinduerne”.

Da jeg spørger John, om han kan mærke forskel, udbryder han ”kæmpe forskel”. Forskellen, som John kan mærke, ligger i, at de gamle elementer var med et-lags glas og som John siger ”piv utætte”, og derfor kan tætheden mærkes ved de nye elementer. Derudover er der sket en visuel forandring, hvor huset har fået et kæmpe løft. De grå elementer passer perfekt til det hvide hus og derfor er det ikke ”hvid på hvid” som han selv siger. John kan også se forskellen isoleringsmæssigt, hvor der kan stå et lys i vindueskarmen uden at lyset blafrer.

Snedkerfirmaet Lysén udfører de fleste tømreropgaver både på den københavnske vestegn og i resten af Hovedstadsområdet. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til dit byggeprojekt.

Arkivfoto: Hus med nye plastvinduer fra JVK Vinduer.

Om projektet

  • Opgavetype: Udskiftning af vinduer og døre
  • Kunde: John Persson
  • Sted: 2605 Brøndby
  • Udført: Oktober 2014