Montering af nye vinduer

Det var overvejelser omkring vedligeholdelse og energibesparelse, der fik Niels til at kontakte Jydsk Vindueskompagni for at bestille nye vinduer og døre til sin toplans villa. Han fortæller: ”Det var en kombination af punkterede ruder og rammer som trængte til at blive malet. Derudover ville vi også gerne have noget mere energirigtigt”.

Niels bestilte derfor 6 sidehængte vinduer, 8 topstyrede vinduer, én facadedør og to terrassedøre. De nye elementer er monteret i husets kælder og stueetage. I forbindelse med valget af vinduer til kælderen modtog Niels vejledning fra Jydsk Vindueskompagnis rådgivere for at finde frem til den bedste løsning.

Alle elementer blev bestilt i træ, da det ifølge Niels passer bedst til huset. Desuden blev valget også truffet ud fra et økonomisk incitament. Niels fortæller: ”Vi gjorde os nogle prismæssige overvejelser, hvis man nu havde valgt træ/alu som materiale, var det blevet dyrere”. Det var dermed både æstetiske og prismæssige overvejelser der gjorde udslaget i forhold til materialevalget.

Selve monteringen af de nye elementer blev foretaget af Snedkerfirmaet Lysén og forløb ifølge Niels upåklageligt: ”Der var ikke noget at sætte en finger på. Det var rigtig lækkert. Han [Martin Lysén] er meget rar og kompetent”. Monteringen tog en lille uges tid og Niels var så tilfreds med resultatet, at han også sidenhen har benyttet Snedkerfirmaet Lysén.

De nye elementer kan ifølge Niels slet ikke sammenlignes med de gamle: ”Alt i alt er det bare lækkert i forhold til det vi havde før. De passer godt til huset – man glemmer helt, at de ikke altid har været der”. Overordnet set har Niels været meget tilfreds med det samlede forløb og vil bestemt anbefale Snedkerfirmaet Lysén til andre. Han fortæller også, at han selv vil kontakte dem igen for et tilbud, hvis det skulle blive aktuelt.

Snedkerfirmaet Lysén udfører alt tømrerarbejde både på Vestegnen og i resten af Storkøbenhavn. Kontakt os, hvis du har brug for kompetent hjælp til dit byggeprojekt.

Arkivfoto: Sidehængte vinduer fra JVK Vinduer.

Om projektet

  • Opgavetype: Udskiftning af vinduer og døre
  • Udført: Juli 2014
  • Sted: 2600 Glostrup