Montering af nye vinduer og døre

Børge starter vores samtale med at rose hele forløbet hos Jydsk Vindueskompagni og ikke mindst Snedkerfirmaet Lysén. ”Alletiders”, ”Godt arbejde” og ”Helt upåklageligt” er ordene, forløbet får med på vejen fra en meget tilfreds kunde.

I forløbets begyndelse stod Børge med en gammel hæve-skydedør med tilhørende vinduesparti fra 1973. ”Det var sgu råddent”, og derfor kontaktede Børge Jydsk Vindueskompagni, som han havde fundet gennem en gratis montage-kampagne. ”Det var et godt tilbud”, som han selv siger. Børge bestilte derfor en ny hæve skydedør samt et stort vinduesparti, som blev lavet som ét element.

Efter at bestillingen var i hus, skulle Snedkerfirmaet Lysén stå for den sidste og meget vigtige del i forløbet. Børge aftalte de sidste detaljer omkring monteringen med Lysén, og da dagen kom, stod de klar på adressen kl. 9 om morgenen.

Da jeg spørger Børge, om de var 2 mand til jobbet, svarer han straks: ”Det var de nødt til”, da elementet var stort og vejede 175 kg. ”Den var sgu tung”, sagt med Børges ord.

Efter at Snedkerfirmaet Lysén har monteret det store element, er Børge stadig mere end tilfreds: ”De var rigtig gode”, siger han og forsætter med at fortælle, at det hele virker og sidder som det skal.

Efter at tømrerne var færdige, ryddede de op og kom hen til Børge og sagde farvel og tak for god behandling. Børge synes ikke, der var en finger at sætte på noget, og derfor er monteringen også til topkarakter: ”Jeg kan kun anbefale Lysén til andre”.

Snedkerfirmaet Lysén kan montere både standardelementer og specialløsninger som i dette projekt på Sydsjælland. Kontakt os, hvis du også har brug for en hjælpende hånd.

Om projektet

  • Opgavetype: Udskiftning af døre og vinduer
  • Udført: April 2016
  • Sted: 4690 Haslev