Dør- og vinduesmontering

Kunden fra Herlev havde gennem en længere periode tænkt, at de gamle elementer på stueetagen skulle udskiftes. Da vinteren nærmede sig, bestemte kunden sig for, at nu var det tid, og derfor kontaktede han Jydsk Vindueskompagni, hvor han i flere omgange fik en god behandling. ”De var flinke og hjælpsomme,” som kunden selv siger.

Kunden bestilte 4 vinduer med 3 lags energiruder samt 1 terrassedør, og dermed nærmede tiden sig, hvor de gamle elementer skulle udskiftes.

I oktober 2015 fandt monteringen sted, og Snedkerfirmaet Lysén var firmaet, der skulle udføre montagen. Kunden kunne ikke selv være tilstede under monteringen, så derfor efterlod han trygt nøglen til montørerne, som straks gik til værks, mens kunden var på arbejde. ”Jeg er fantastisk tilfreds med det,” udtaler kunden.

Gennem de 2 dage, som Snedkerfirmaet Lysén brugte på arbejdet, fik kunden et meget positivt indtryk af montørerne: ”De var meget flinke,” fortæller kunden, og derudover rådgav Lysén gennem hele forløbet, og der var altid tid og hjælp til ekstra ting, som gjorde hele oplevelsen rigtig god.

Efter monteringen har kunden kunnet mærke alle fordelene ved at have nye elementer i sit hjem. Kunden bestilte vinduerne i 3-lags glas, og det kan mærkes. Isoleringen er i top, og vinduerne holder meget bedre på varmen. Derudover fortæller kunden også, at larm fra gaden forbliver på gaden.

Kunden har ifølge ham selv fået et helt nyt hus, da elementerne er meget mere moderne, og det giver et anderledes og flot udtryk på huset.

Herlev nordvest for København er blot et af mange steder, hvor vi arbejder. Kontakt os, hvis du også planlægger et byggeprojekt i Storkøbenhavn.

Om projektet

  • Opgavetype: Udskiftning af vinduer og døre
  • Sted: 2730 Herlev
  • Udført: Oktober 2015