Dør- og vinduesmontering

Frederik stod i starten af 2015 med et af de større problemer af slagsen. Alle husets elementer skulle udskiftes – fra døre til vinduer. Elementerne var gamle, og som Frederik selv siger, ”det kan kun blive bedre”. Alt undtagen en terrassedør, som Frederik havde købt hos Jydsk Vindueskompagni, skulle udskiftes.

Da han før havde handlet med Jydsk Vindueskompagni, skulle de også bruges igen. Frederik vidste hvad han ville have og bestilte derfor efter kort vejledning 9 topstyrede vinduer i træ samt en hoveddør med sideparti. Frederiks valg bærer præg af, at han er tro mod huset og ikke ønsker at udstyre det med noget, som ikke ligner det oprindelige.

Efter Frederik havde bestilt, kom elementerne i januar 2015, og Snedkerfirmaet Lysén var på pletten til at foretage monteringen. Frederik var meget tryg ved tømreren, hvilket gjaldt alt fra kontrolopmåling til den færdige montering. Han var meget glad for kontrolopmålingen, som han selv siger: ”Man er nu engang tryggest ved, at der kommer en og indestår for målene”.

Frederik er meget glad for det færdige resultat. ”Det er lavet rigtig flot”, forklarer han og fremhæver tømrerens evne til at skåne den indvendige del. Arbejdet blev lavet over 3 dage, mens Frederik ikke var hjemme, og derfor skulle han ikke røre en finger. Dog var han meget glad for, at han blev taget med på råd omkring fugens farve: ”Det er meget rart at blive indblandet lidt”.

Frederik slutter af med at fortælle om tømreren og hans medhjælper som meget venlige og imødekommende.

Snedkerfirmaet Lysén laver et bredt udvalg af tømrerarbejde på store dele af Sjælland. Planlægger du et byggeprojekt, så kontakt os for at høre mere.

Om projektet

  • Opgavetype: Udskiftning af vinduer og døre
  • Kunde: Frederik Dahl
  • Sted: 4330 Hvalsø
  • Udført: Januar 2015