Montering af nye vinduer og døre

Martin bor i et ældre parcelhus, og en del af vinduerne og dørene trængte til at blive udskiftet. De gamle elementer var meget slidte og stod ikke til at redde, og derfor tog Martin kontakt til Jydsk Vindueskompagni, hvor han bestilte 4 fastkarmvinduer, 2 terrassedøre og 2 hæveskydedøre.

Det var vigtigt for Martin, at de nye vinduer og døre skulle ligne de originale så meget som muligt i forhold til udseende og placering, så det nye kom til at passe ind i den gamle stil. Han valgte derfor en hæveskydedør som terrassedør, som blev placeret i stuen, samt en hæveskydedør i stuen, fordi de gamle elementer var placeret således.

Monteringen af de nye elementer blev udført af Snedkerfirmaet Lysén, og hele processen forløb uden problemer. Det hele tog i alt tre dage, og resultatet er upåklageligt. Ud over dette var montørerne rigtig flinke og rare samt gode til at holde arbejdsområdet opryddet. Da Martin bliver spurgt, om han overordnet er tilfreds med resultatet, svarer han: ”Jeg skal bruge det samme firma igen til et nyt projekt. Det siger meget om, hvor tilfreds jeg er.”

Den rådgivning, der blev givet i forbindelse med valg og montering af vinduerne, var helt i top, og Martin er fuldt ud tilfreds med det hele. De nye vinduer og døre opfylder kravet om at ligne de gamle så meget som muligt. Dog er de nye elementer i en mere opdateret udgave, som passer i tiden – de nye ruder er nemlig energiruder.

Snedkerfirmaet Lysén er eksperter i dør- og vinduesmontering, og vi hjælper også gerne med dit projekt i København eller omegn. Kontakt os for at høre mere.

Arkivfoto: Hvide trævinduer fra JVK Vinduer.

Om projektet

  • Opgavetype: Udskiftning af vinduer og døre
  • Udført: Juni 2014
  • Sted: 2650 Hvidovre