Dør- og vinduesmontering

Arkivfoto: Vinduer fra Jydsk Vindueskompagni.

”De gamle var for gamle og i alt for ringe stand”: Dette var grunden til Kasper valgte, at alle elementer i parcelhuset fra 1970 skulle udskiftes. De mange muligheder gjorde, at Kasper ikke vidste, hvad han skulle vælge, og derfor kontaktede han Jydsk Vindueskompagni til en samtale om sine muligheder.

Gennem rådgivningen faldt valget på vinduer i plast, som skulle han have 8 af, derudover skulle der også 2 døre til. Valget af plast var, som Kasper selv siger, ”primært på grund af pris,” men at plast ikke havde så store krav til vedligeholdelse spillede også ind.

Efter Kasper havde lavet sin bestilling var tiden i august 2015 inde til, at elementerne skulle monteres, og til at udføre dette arbejde var Snedkerfirmaet Lysén på pletten. Lyséns montører gik hurtigt i gang med arbejdet, og på kort tid var parcelhuset udstyret med nye elementer.

Kasper påpeger specielt Snedkerfirmaet Lyséns service som særligt god: ”Han var meget professionel og rettede sig hurtigt ind, når ændringer skulle foretages.” Derudover havde Kasper mødt montøren flere gange: ”De var meget kompetente samt sympatiske."

Efter monteringen af de nye elementer, som Lysén foretog, har Kasper kunnet mærke de mange forskelle, elementerne har medført. ”Huset er meget mere lydisolerende, og vi har et bedre indeklima,” som han selv siger. Det er dog ikke kun indenfor, at ændringerne er synlige, da de nye hvide vinduer har erstattet de gamle sorte vinduer på en tilfredsstillende måde.

Kasper slutter også vores samtale af med at fortælle: ”Vi er ret tilfredse med helhedsindtrykket, fra rådgivning til den færdige montering."

Snedkerfirmaet Lysén udfører alle tømreropgaver i Ølstykke-Stenløse. Kontakt os i dag, hvis du også planlægger et byggeprojekt i Nordsjælland.

Om projektet

  • Opgavetype: Udskiftning af vinduer og døre
  • Sted: 3650 Ølstykke
  • Udført: August 2015