Dør- og vinduesmontering

Tilbage i maj 2015 skulle kunden i Solrød Strand have udskiftet sine elementer i huset fra 1971. Vinduerne samt døren på husets sydside var gamle, og derudover var de ikke tætte. Kunden kontaktede derfor Jydsk Vindueskompagni, og sammen fandt de en ny terrassedør samt lidt topstyrede elementer til huset, da det var hvad der før havde været.

Kunden ønskede dog et stort sideparti i et stykke til sin nye terrassedør, men dette var ikke muligt at lave, så derfor blev løsningen en terrassedør med tilhørende 2 gange 1,5 meter bredt sideparti. Trods det lille kompromis faldt valget på Jydsk Vindueskompagnis vinduer samt terrassedør.

Da tiden var inde til, at elementerne skulle monteres, var Snedkerfirmaet Lysén montøren, der skulle stå for arbejdet. Kunden fortæller om Lysén, som ifølge kunden havde sendt nogle flinke montører til opgaven: ”Der var ikke noget, man egentlig kunne sætte en finger på”. Kunden fremhæver dog ”små ting”, som han selv siger, men alt i alt var oplevelsen med Snedkerfirmaet Lysén tilfredsstillende. Kunden er glad for de nye elementer og udtaler blandet andet ”det er nogle pæne vinduer”, og de hvidmalede alu-karme står godt til de gule sten i murermesterhuset.

Huset, som Snedkerfirmaet Lysén monterede vinduer samt en ny terrassedør i, er som sagt fra 1971, men som kunden selv siger: ”Det er et godt hus”. Derfor er elementerne blevet valgt med 3-lags glas, så tætheden er helt i top. Valget af en alu-beklædning har også gjort livet lettere for kunden, og ting som vedligeholdelse af elementerne er ikke noget, han skal gå at bryde sit hoved med længere.

Snedkerfirmaet Lysén udfører alt i tømrer- og snedkerarbejde i byer langs Køge Bugt. Kontakt os, hvis du planlægger et byggeprojekt i området og søger en kompetent partner.

Om projektet

  • Opgavetype: Udskiftning af vinduer og døre
  • Sted: 2680 Solrød Strand
  • Udført: Maj 2015