Montering af nyt vinduesparti

Da Bernt sidste år besluttede sig for at få monteret et nyt vinduesparti med vinduer fra gulv til loft, var det af tre primære årsager.

For det første ønskede han at optimere husstandens varmeøkonomi. For det andet var det af æstetiske årsager, da de gamle vinduer var begyndt at vise alderstegn. Sidst men ikke mindst ønskede Bernt at få mere lys ind i dagligstuen, hvilket det to meter høje vinduesparti i den grad har bidraget til.

Bernt valgte at vinduespartiet skulle være i plast ”fordi teknologien har gjort at det forbliver hvidt”. Derudover ser han det også som et kæmpe plus, at det er et vedligeholdelsesfrit materiale, så han slipper for det store arbejde med at male vinduer.

Bernt valgte Jydsk Vindueskompagni som leverandør, fordi han har benyttet dem tidligere og gerne vil have, at vinduerne i hans halvanden plans villa matcher hinanden.

Monteringen blev foretaget af Snedkerfirmaet Lysén og forløb ifølge Bernt ”strålende”. Han sætter især pris på deres fugearbejde og fortæller: ”Jeg valgte at lade faguddannede stå for arbejdet, fordi de er bedre til at fuge end jeg selv er. Man kan sagtens se når fugearbejde er lavet professionelt”. Monteringen tog én dag og Bernt er overordnet meget tilfreds med resultatet, selvom han i dag ville have valgt nogle andre tolerancer mellem mur og vinduer.

Bernt kan nu se frem til mere overskud i varmeøkonomien og nyde det fantastiske lys, der strømmer ind i stuen gennem det nye vinduesparti.

Snedkerfirmaet Lysén har stor erfaring med udskiftning af alle typer vinduer og døre. Kontakt os, hvis du også drømmer om fornyelse og ønsker en snak om mulighederne.

Om projektet

  • Opgavetype: Udskiftning af vinduer
  • Udført: Oktober 2014
  • Kunde: Bernt Hubert, 4000 Roskilde