Montering af nyt vinduesparti

Denne kunde valgte at bestille et nyt vinduesparti, eftersom den yderste ramme i hans gamle parti var ved at rådne væk. Derudover oplevede kunden også problemer med et vindue, der ikke var til at åbne op længere.

Han kontaktede derfor Jydsk Vindueskompagni og bestilte et stort fastkarm vindue, med to mindre vinduer placeret lige nedenunder, hvor det ene er topstyret og det andet er med fast karm. Kunden valgte løsningen med et topstyret vindue, for at få et nyt vindue der kunne åbnes mod øst i stuen. Materialevalget var nemt, da kunden kun kan lide træ og derfor valgte den løsning til vinduespartiet.

I forbindelse med købet fik kunden vejledning og rådgivning fra Jydsk Vindueskompagnis afdeling i Roskilde, hvor han også tidligere har købt et hoveddørsparti.
Snedkerfirmaet Lysén stod for monteringen, som ifølge kunden forløb ”meget flot og perfekt”. Selve monteringen tog de to håndværkere omkring to timer og kunden beskriver dem som ”meget omhyggelige”.

Kunden bor i en villa i to etager med kælder og har sidenhen benyttet Snedkerfirmaet Lysén igen, da han skulle have monteret fire nye vinduer og et kældervindue i villaen.
Den største fordel ved de nye vinduer er ifølge kunden, at de er meget lydtætte og giver villaen et mere harmonisk udtryk.

Alt i alt er kunden meget tilfreds med det færdige resultatet og samarbejdet med Jydsk Vindueskompagni og Snedkerfirmaet Lysén. Kunden kan nu igen åbne stuevinduet mod øst og nyde lyset der strømmer ind gennem hans nye vinduesparti.

Snedkerfirmaet Lysén dækker Storkøbenhavn og Østsjælland med kompetente tømrerydelser. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til dit projekt.

Arkivfoto: Vinduesparti fra Jydsk Vindueskompagni.

Om projektet

  • Opgavetype: Udskiftning af vinduer
  • Udført: September 2014
  • Kunde: Jørgen Clausen, 2860 Søborg