Vinduesmontering i Vig

Kunden havde sammen med sin kæreste købt en gammel landbrugsejendom, hvor vinduerne var lige så gamle som landbrugsejendommen selv. Stort set alle vinduer var punkterede, og derudover var vinduerne af træ, hvilket ikke faldt i kundens smag.

Selvom der til købet af huset fulgte nyt glas med, valgte han alligevel at kontakte Jydsk Vindueskompagni til en samtale, som forløb rigtig godt: ”Flinke mennesker, som hjælper med de ting der er”.

Ideen om at have plastvinduer var afgørende, og derfor resulterede samtalen i, at kunden bestilte 14 sprossevinduer, hvilket passede bedst til den gamle ejendom. Plastvinduerne var også afgørende i og med, at kunden og hans kone ikke har tid til vedligeholdelse: ”Vi gider ikke at male vinduer og har heller ikke tiden til det”.

Efter bestillingen var i hus, blev det tid til, at elementerne skulle monteres, og til at udføre arbejdet var Tømrerfirmaet Jacobsen firmaet på pletten. Hurtigt fik de dannet et overblik over de mange vinduer, som skulle monteres.

Kunden var ikke selv hjemme, da monteringen skulle finde sted, men da han så det færdige resultat, blev han glad: ”De havde udført et pænt stykke arbejde”. Monteringen, som Tømrerfirmaet Jacobsen foretog, tog kun én enkelt dag, og efter monteringen var udført, ryddede de pænt op, hvilket var til stor tilfredshed for kunden.

Kunden fortæller også om montørerne, som har synes rigtig godt om. ”De var ekstremt flinke”, forklarer han og forsætter i rosende vendinger: ”Dem kunne jeg godt anbefale”. Arbejdet, som Tømrerfirmaet Jacobsen har foretaget, ser også meget bedre ud end det gamle. ”Visuelt er det blevet meget pænere”.

Vinduesmontering er blot en af vores mange kompetencer. Kontakt os, hvis du også har brug for en byggepartner til dit projekt.

Om projektet

  • Opgavetype: Vinduesudskiftning
  • Sted: 4560 Vig
  • Udført: September 2015