Montering af nye vinduer

Kunden havde længe gået og kigget på sine vinduer. Vinduerne var egentlig ikke i stykker som sådan, men en brunlig og grim farve var begyndt at gøre sin entré på vinduerne. Dette irriterede kunden, men i stedet for at male vinduerne, valgte han at købe nye vinduer til hele sit parcelhus, som er fra 60’erne og som han selv siger ”jeg orkede ikke at male”. Dette var dog ikke den primære grund, da vinduerne heller ikke levede op til de moderne krav omkring energiglas.

Via rådgivning fra Jydsk Vindueskompagni faldt valget også på løsningen træ-alu, og den primære grund til dette var at disse er vedligeholdelsesfrie. Derudover skulle vinduerne være topstyrede som de tidligere vinduer i huset, og idéen om sprossevinduer var ikke lige sagen ifølge kunden.

I oktober 2015 valgte kunden, at arbejdet skulle sættes i gang, og ændringen skulle ske i samarbejde med Snedkerfirmaet Lysén. Snedkerfirmaet fik hurtigt udskiftet de gamle vinduer i parcelhuset, selvom monteringen startede ud lidt sløvere end forventet, da en reducering i målene gjorde, at fugen ifølge kunden var blevet lidt for stor, og virkede lidt for dominerende. Trods denne detalje er kunden tilfreds med arbejdet og fortæller om montørerne som ”meget flinke mennesker”. Der var ingen problemer med dem, de gjorde deres arbejde, som de skulle, og det var til kundens tilfredshed.

Kunden kan også mærke en stor forskel på sine nye vinduer. Som han selv fortæller, har vi haft en lidt atypisk vinter, men han har ikke oplevet dug på hans ruder, hvilket han er særligt tilfreds med.

Snedkerfirmaet Lysén kan hjælpe med den udskiftning, der giver både fornyelse og et bedre indeklima. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Om projektet

  • Opgavetype: Udskiftning af vinduer
  • Udført: Oktober 2015
Arkivfoto: Hvide vinduer fra JVK Vinduer.