Med både uddannelse og stor erfaring som både møbel- og bygningssnedker er Snedkermester Martin Lysén i stand til at varetage en lang række opgaver inden for bygnings- og møbelsnedkeri. Herunder ses et udvalg af de opgaver, hvor vi har særlig ekspertise:

Ombygning og tilbygninger

En ny tilbygning eller de rette ombygninger kan give stor fornyelse til et eksisterende hus. Måske overvejer du at få installeret kviste eller karnapper for at give bedre rumfornemmelse og lysindfald - eller måske har du en større ombygning i tankerne.

Snedkerfirmaet Lysén hjælper med hele processen fra idé til udførelse af dit drømmeprojekt.

Tag- og spjældarbejde

Taget er en af de mest synlige dele af et hus og derfor afgørende for dets fremtræden, ligesom et godt tag er vigtigt for at sikre mod regn og kulde. Vi hjælper både med renovering af eksisterende tage og montering af nyt tag, der passer til husets stil. Snedkerfirmaet Lysén er desuden certificeret montør af tagpap.

Renovering

En renovering kan være alt, der skal til for at få et ældre hus til at fremstå som nyt men stadig bevare sin oprindelige stil. Der er mange mulighed for både store og små renoveringsprojekter - hvad enten det er gulve og trapper, der der er slidte, eller vinduer og døre, der trænger til en kærlig hånd.

Vi står klar til at hjælpe med renoveringen, så du kan være sikker på, dit hus er i gode hænder.

Vinduer og døre

Hvis dine døre og vinduer er slidte, eller du blot trænger til lidt fornyelse, hjælper vi med montering af nye elementer. Vi samarbejder med leverandører af kvalitetsprodukter i et utal af varianter, så du kan få nye vinduer og døre, der passer til husets oprindelige stil.


Vi hjælper også gerne med andre tømrer- og snedkeropgaver. Som eksempler kan nævnes:

  • Nybyggeri
  • Reparation og fremstilling af møbler
  • Montering af nyt køkken
  • Installation af porte
  • Mindre entreprenøropgaver med egen minigraver

Vi foretager både store og små opgaver, og hvis der er behov for det, har vi kompetente samarbejdspartnere, der kan hjælpe med arbejdet. Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere om vores muligheder for at hjælpe dig med dit byggeprojekt.