Montering af nye vinduer samt terrassedør

Margit fik sidste år monteret en ny træ/alu terrassedør, da hendes gamle terrassedør ikke lukkede tæt længere. Samtidig fik hun også monteret to nye vinduer på badeværelset og et nyt køkkenvindue, da de gamle vinduer også bar præg af utætheder.

Margit ønskede ikke plastvinduer og valgte derfor træ/alu som materiale, fordi ”det skal være lettest muligt at holde”.

Margits nye terrassedør og vinduer er leveret af Jydsk Vindueskompagni og monteret af Snedkerfirmaet Lysén. Margit valgte Jydsk Vindueskompagni som leverandør, fordi hun har haft gode erfaringer med dem tidligere i forbindelse med udskiftning af vinduer. Hun valgte ikke at være hjemme den dag monteringen blev foretaget, men hun er yderst tilfreds med de to håndværkeres arbejde. ”De har lavet det rigtig flot”, fortæller hun.

Den største forandring er ifølge Margit, at hendes murermestervilla nu ser mere ensartet ud. De gamle utætte vinduer er blevet erstattet af nye topmoderne vinduer, som sikrer huset et mere harmonisk udtryk. Samtidig sørger de nye vinduer og terrassedøren for at holde varmen inde og kulden ude, hvilket kan føre til store besparelser på varmeregningen.

Overordnet set er Margit meget tilfreds med det samlede forløb og slutresultatet.

Snedkerfirmaet Lysén tilbyder professionel dør- og vinduesmontering i hele Storkøbenhavn. Trænger dit hus også til nye vinduer, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Arkivfoto: Murermestervilla med vinduer fra Jydsk Vindueskompagni.

Om projektet

  • Opgavetype: Udskiftning af vinduer og terrassedør
  • Udført: Oktober 2014
  • Kunde: Margit Jakobsen, 2670 Greve