Montering af vinduer og døre
- til private

Ring til vores vinduesspecialist

Bestil gratis opmåling

Vi er med dig hele vejen
- og tager ansvar for hele processen

At investere i nye vinduer og døre, er en stor beslutning som koster mange penge. Det kan føles både omfattende og uoverskueligt. 

 • Er det de rigtige materialer vi vælger?
 • Bevares det udtryk vi ønsker for vores hus?
 • Er kvaliteten i orden?
 • Kan vi regne med budget og timing?
 • Hvad skal vi selv forberede for at opgaven kan udføres?
 • Er der andre forbedringer på boligen vi bør overveje, for at få fuldt udbytte af vores investering?

Vi er med dig hele vejen og klar med professionel vejledning, så du får det resultat du drømmer om – nemt og bekvemt.

 • Kontakt

  Ring til vores vindues specialister.

  De er altid klar med kyndig vejledning.

  Sammen aftaler i et besøg med gratis opmåling og vurdering af opgaven.

  +45 4410 9474

 • Gratis opmåling

  - Vi kommer til dig

  - Gratis og uforpligtende

  - Vi tager ansvaret for at alle mål passer

  - Vi vejleder og udfører også opgaver som, lister, sålbænke og anden renovering.

  Læs mere her

 • Tilbud

  Vi fremsender inden for få dage, et tilbud på mail. Tilbuddet er gældende 3 mdr. fra du har modtaget det. Tilbuddet er helt uforpligtende og indeholder alle aftalte opgaver. Vi får hovedsageligt leveret vinduer fra danske vinduesproducenter med bæredygtige kvalitetsprodukter.

  Se mere her

  Vi går ind for total gennemsigtighed. Ingen skjulte udgifter i forhold til det aftalte*.

 • Planlægning

  Vi planlægger hele forløbet med alle involverede parter. På den måde sikrer vi effektivitet og kvalitet. Det er vores ansvar, at alle opgaverne i byggeprocessen bliver udført.

 • Montering

  Vi har mange års erfaring med montering af vinduer, med mange tilfredse kunder. Vi er certificeret af vores leverandører til at montere deres vinduer.
  Vi er vindues specialister, men vi tilbyder et bredt udvalg at håndværk. Skal du have lavet lister, op pudsning af vægge, isolering, sålbænke og meget andet, så er vores team klar til at løse disse opgaver.
  Vi sætter en ære i et godt resultat, flot finish og vi rydder selvfølgelig pænt op efter os. Dette inkluderer bortskaffelse af byggeaffald.

 • Godkendelse

  Når byggeprojektet er færdigt, gennemgår den byggeansvarlige nøje resultatet, for at sikre at alt er i høj kvalitet. Når I har gennemgået godkendelsen sammen, betragtes projektet som afsluttet. Vi er selvfølgelig altid klar til, at servicere med yderligere opgaver.

 • Garanti

  Byg Garanti er din garanti for, at kvaliteten af det arbejde vi udfører, er dækket. Byg Garanti dækker dit tab som følge af fejl og mangler ved et håndværksarbejde. Læs mere

  Produkt garanti er din garanti for, at produkterne overholder den lovede levetid. Vores leverandører giver 10 års garanti på vinduer og døre. Læs mere

  Certificering er din garanti for, at vores håndværkere er uddannet til at montere produkterne korrekt, så de opfylder deres egenskaber. Vi er certificeret af vores leverandører, til at montere deres produkter.

  Forsikring er din tryghed for, at vi altid dækker omkostningerne, hvis vi ved et uheld skulle komme til at lave skade på din ejendom. Hvis vi ikke har mulighed for at udbedre skaden selv, så dækker vores forsikring.

*Vi tager forbehold for skjulte problemstillinger i byggeriet som vi ikke har kunne forudse. Disse vil ikke være omfattet at bindende tilbud.

Vores leverandører

Galleri fra nogle af vores projekter