Gratis opmåling af vinduer og døre

Uanset om du skal have udskiftet samtlige vinduer i din bolig eller du bare have en ny dør, så er det en god idé at have en fagmand med på råd.

Derfor tilbyder vi en GRATIS pakkeløsning, hvor du helt uforpligtende kan få foretaget en opmåling og få et tilbud tilsendt.

Her får du gratis hjælp til opmåling af vinduer og opmåling af døre (f.eks. terrasse- eller facadedøre) i forbindelse med udskiftning af allerede eksisterende elementer, eller opmåling til nye vinduer og opmåling til nye døre, hvis der f.eks. skal etableres nye åbninger.

Ved at vælge denne løsning sikrer du dig, at du får solid rådgivning af en tømrermester, som har stor erfaring i montering af vinduer og døre.

Er du i tvivl? Ring til vores vindues specialist :

+45 4410 9474

Vindues specialist - Snedkerfirmaet Lysén

Sådan foregår det – nemt og bekvemt

Udfyld webformular (nedenfor), Inden for ca. 2 arbejdsdage, bliver du kontaktet af en tømrermester med henblik på en besøgsaftale.

Når tømrermesteren har foretaget besigtigelse på din adresse og opmålt vinduer/døre, modtager du inden for yderligere ca. 2 arbejdsdage et gratis og uforpligtende tilbud fra tømrermesteren.

Alle mål, der bliver taget under første besøg er vejledende til brug for beregning af pris.
Når du accepterer tilbuddet gennem tømrermesteren, bliver mål og tilbud kontrolleret en ekstra gang, så mål og forventninger er afstemt.
Denne procedure sikrer, at du får den bedste oplevelse med dit vindues/dør -køb.