cropped-Snedkerfirmaet-Lysén-Viking-sort.png

Firmaet

Snedkerfirmaet Lysén blev etableret som en enkeltmandsvirksomhed tilbage i 2005.

Vi er et kompetent og professionelt tømrer- og snedkerfirma i Storkøbenhavn. Jeg er uddannet bygnings- og møbelsnedker med 17 års ekspertise fra snedkerbranchen, heraf 10 år som selvstændig. Gennem denne periode har vi opnået stor erfaring, med en lang række opgaver inden for konstruktion og istandsættelse, af både byggeri og inventar.

Vi har mange års erfaring med montering af vinduer, med mange tilfredse kunder. Vi er certificeret af vores leverandører til at montere deres vinduer.

Vi er vindues specialister, men vi tilbyder et bredt udvalg at håndværk. Skal du have lavet lister, op pudsning af vægge, isolering, sålbænke og meget andet, så er vores team klar til at løse disse opgaver.
Vi sætter en ære i et godt resultat, flot finish og vi rydder selvfølgelig pænt op efter os. Dette inkluderer bortskaffelse af byggeaffald.

Vi holder til i Køge, hvorfra vi kører ud og betjener kunder, på hele Sjælland.

Teamet

Snedkerfirmaet Lysén v/Martin Halberg Lysén, har pr. oktober 2021, ca. 20 ansatte.

I teamet, er et bredt udvalg af håndværks kompetencer. Vi løser opgaver både indenfor det private og erhverv. Uanset om det er  forlystelser og seværdigheder i store oplevelsesparker, en husejers terrasse, et nyt gulv i koncertsalen, en ny hoveddør, malerarbejde eller udskiftning af vinduer i en hel ejendom. Så løser vi store og små opgaver, med lige stor entusiasme. Vi egner os derfor godt til, at løse opgaver, som kræver mange forskellige ekspertiser.

Vi sætter en ære i at løse opgaverne til perfektion, med kvalitetsmaterialer, æstetisk sans og god rådgivning. Du kan trygt overlade arbejdsgangen, fra start til slut til os. Vi afslutter ikke opgaven, før du er tilfreds.

Leverandører med bæredygtige holdninger
og superb kvalitet

Garanti for godt arbejde

Snedkerfirmaet Lysén er medlem af Dansk Byggeri, hvilket betyder at arbejde for privatkunder er omfattet af Byg Garanti. Dette er din garanti for, at arbejdet er gennemført og holder i mange år efter udførelsen. Byg Garanti betyder, at du er dækket for op til 150.000 kr. (inkl. moms) per byggesag, og garantien dækker i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl. Læs mere her.

Læs mere om Byg Garanti på byggaranti.dk, hvor du også kan få gode råd til både før, under og efter byggeprojektet. Dokumentation