Ombygning , renovering & malerarbejde

Denne kategori byder på ombygning, renovering og istandsættelse. Måske ønskes en anden og bedre rumopdeling? Eller ændrede adgangsforhold? En smukkere facade? En tilbygning eller en nedrivning. En ny og mere tidssvarende løsning. F.eks. bedre lydisolerende og energivenlige vinduer, mere energibesparende installationer osv. Her kan du se et udvalg af de sager vi har udført. Skulle du have spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Snedkereret bænk i forlystelsespark

Vi laver parkbænke til offentlige projekter, parker og byrum, efter specialmål og tilpasset design. 

Her et spændende projekt i en forlystelsespark. Stellet er lavet af stål, sæde og ryg er lavet i mahogni. Konstruktionen er støbt ned i beton, for at gøre bænken helt stabil.

Læs mere »

Sildebensparket

Sildebensparket er det nye sort! Og det er der ikke noget at sige til, smukt er det! Det skaber en særlig varm, rolig og eksklusiv atmosfære.

Det er en svær teknik og kræver god erfaring at ligge det perfekte sildebensmønster. Det har vores snedker team. Her kan du se et eksempel på udført arbejde.

Læs mere »

Vinduet der blev til en dør

Nogle gange åbner muligheder sig eller behov ændrer sig. Heldigvis behøver man ikke altid skifte alt ud. Nogle gange kan man tilpasse eksisterende elementer, til at løse nye opgaver. Her er et vindue blevet lavet om til en dør. Når maleren så har været forbi, vil man tro at det altid har været sådan.

Læs mere »

Renovering af hus- ny facade, nye vinduer og nye døre

Sikke en forvandling! ny facade i vedligeholdelsesfrit “træ”, samt nye vinduer og døre.
Nye vinduer og døre pynter ikke bare. De bidrager også positivt til varmeregningen og indeklimaet. Inden længe har de betalt sig selv og givet mere værdi til din ejendom. Der er helt sikkert en god besparelse at hente på varmeforbruget efter denne renovering.

Læs mere »

Akustikløsning i restaurant

Skab en hyggelig og indbydende atmosfære i din restaurant, som giver dine kunder lyst til at komme tilbage. En dårlig akustik er med til at skræmme gæsterne væk.
Her har vi lavet en diskret løsning i loftet med troldtekt plader.

Læs mere »

Total entreprise – renovering af 72 opgange

I første omgang var det 72 hovedøre som skulle skiftes og opgange som skulle renoveres og males. Herefter gik vi igang med at skifte 72 døre til bagtrapper og et par kælderdøre. Vi klarer større entreprise sager, med et bredt udvalg af kompetencer og et super dygtigt team.

Læs mere »

Ny tagterrasse

Tagterrasse Det er ikke umuligt at få sol og frisk luft selv om du bor i København. Denne kunde tænkte ud af boksen, og fik en tagterrasse ind i taget.

Læs mere »
Shape