Ombygning , renovering & malerarbejde

Denne kategori byder på ombygning, renovering og istandsættelse. Måske ønskes en anden og bedre rumopdeling? Eller ændrede adgangsforhold? En smukkere facade? En tilbygning eller en nedrivning. En ny og mere tidssvarende løsning. F.eks. bedre lydisolerende og energivenlige vinduer, mere energibesparende installationer osv. Her kan du se et udvalg af de sager vi har udført. Skulle du have spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Badeværelser til test af system med genbrugsvand​

Det er altid spændende at være med til udviklingsprojekter. Især når der arbejdes for at forbedre miljøet.

Opbygning af rum; støbning af gulv, opsætning af vådrumsvægge og troldtekt lofter, montering af fliser, dør og vindue, samt maling som flot finish på arbejdet.

Vi tilbyder et bredt felt af dygtige håndværkere inden for snedker, tømrer, murer og maler -arbejde. Vi løser hele opgaven for dig, uden at du skal bekymre dig om at koordinere håndværkere og budget.
Uanset hvilke installationer du har brug for at skjule, er vi klar med en løsning og et uforpligtende tilbud. 

Her har vi snedkereret et elskab, som går i et med væggen. Vi har monteret lister på lågen så den falder ind i det eksisterende design, og tilpasset dem så lågen stadig kan åbnes.

Vores dygtige maler har sørget for at fuldende opgaven, med maling i eksistrende farver. 

Læs mere »

Skjul de grimme installationer – vi bygger dem væk!

Installationer i et hjem er nødvendige, men er sjældent særlig pæne at kigge på. Skjul installationerne diskret bag skabslåger. På den måde undgår du synlige installationer, men installationer er stadig nemme at komme til.

Uanset hvilke installationer du har brug for at skjule, er vi klar med en løsning og et uforpligtende tilbud. 

Her har vi snedkereret et elskab, som går i et med væggen. Vi har monteret lister på lågen så den falder ind i det eksisterende design, og tilpasset dem så lågen stadig kan åbnes.

Vores dygtige maler har sørget for at fuldende opgaven, med maling i eksistrende farver. 

Læs mere »

Luk lyset ind i din bolig

Du kan få det naturlige dagslys og frisk luft ind i din bolig, uanset om du har fladt eller skråt tag. Det naturlige lys skaber ro og velvære, og giver din bolig nyt liv. Og samtidig er det både godt for varme økonomien og klimaet.

Vi er specialister i at montere vinduer og vi er med dig hele vejen i processes, med vejledning og inspiration. Se mere om gratis og uforpligtende opmåling og tilbud på vores vindues side: https://snedkerfirmaet-lysen.dk/vinduerogdoere/

Her har vi monteret Velux ovenlys vinduer.

Læs mere »

Snedkereret bænk i forlystelsespark

Vi laver parkbænke til offentlige projekter, parker og byrum, efter specialmål og tilpasset design. 

Her et spændende projekt i en forlystelsespark. Stellet er lavet af stål, sæde og ryg er lavet i mahogni. Konstruktionen er støbt ned i beton, for at gøre bænken helt stabil.

Læs mere »

Sildebensparket

Sildebensparket er det nye sort! Og det er der ikke noget at sige til, smukt er det! Det skaber en særlig varm, rolig og eksklusiv atmosfære.

Det er en svær teknik og kræver god erfaring at ligge det perfekte sildebensmønster. Det har vores snedker team. Her kan du se et eksempel på udført arbejde.

Læs mere »

Vinduet der blev til en dør

Nogle gange åbner muligheder sig eller behov ændrer sig. Heldigvis behøver man ikke altid skifte alt ud. Nogle gange kan man tilpasse eksisterende elementer, til at løse nye opgaver. Her er et vindue blevet lavet om til en dør. Når maleren så har været forbi, vil man tro at det altid har været sådan.

Læs mere »

Renovering af hus- ny facade, nye vinduer og nye døre

Sikke en forvandling! ny facade i vedligeholdelsesfrit “træ”, samt nye vinduer og døre.
Nye vinduer og døre pynter ikke bare. De bidrager også positivt til varmeregningen og indeklimaet. Inden længe har de betalt sig selv og givet mere værdi til din ejendom. Der er helt sikkert en god besparelse at hente på varmeforbruget efter denne renovering.

Læs mere »

Akustikløsning i restaurant

Skab en hyggelig og indbydende atmosfære i din restaurant, som giver dine kunder lyst til at komme tilbage. En dårlig akustik er med til at skræmme gæsterne væk.
Her har vi lavet en diskret løsning i loftet med troldtekt plader.

Læs mere »

Total entreprise – renovering af 72 opgange

I første omgang var det 72 hovedøre som skulle skiftes og opgange som skulle renoveres og males. Herefter gik vi igang med at skifte 72 døre til bagtrapper og et par kælderdøre. Vi klarer større entreprise sager, med et bredt udvalg af kompetencer og et super dygtigt team.

Læs mere »

Ny tagterrasse

Tagterrasse Det er ikke umuligt at få sol og frisk luft selv om du bor i København. Denne kunde tænkte ud af boksen, og fik en tagterrasse ind i taget.

Læs mere »