Ombygning

Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er bedst for dit tag, så er vi klar med gode råd og vejledning. Vi laver en grundig gennemgang af taget, for at vurdere opgavens omfang. Vi er også behjælpelig med tolkning af lokalplaner, servitutter og andre officielle vedtægter og regler, som bestemmer tagtype og dermed også tagbelægningen på dit hus. I bygningsreglementet står der ikke noget om, hvilke tagbelægninger du må eller skal bruge.

Luk lyset ind i din bolig

Du kan få det naturlige dagslys og frisk luft ind i din bolig, uanset om du har fladt eller skråt tag. Det naturlige lys skaber ro og velvære, og giver din bolig nyt liv. Og samtidig er det både godt for varme økonomien og klimaet.

Vi er specialister i at montere vinduer og vi er med dig hele vejen i processes, med vejledning og inspiration. Se mere om gratis og uforpligtende opmåling og tilbud på vores vindues side: https://snedkerfirmaet-lysen.dk/vinduerogdoere/

Her har vi monteret Velux ovenlys vinduer.

Læs mere »

Skrid hæmmende dæk på tag

Sikkerhed på arbejdspladsen er vigtig. Her har vi lagt et skidhæmmende dæk, så medarbejderne kan gå sikkert på taget i vådt vejr. Vi har også monteret håndtag med antiskrid belægning på nedgangen, så de kan gribe ordentligt fat når de skal ned af stigen.

Materialer: Frøslev grip – brunimprægneret terrassebrædder med 2 grip/skridhæmmende spor og greb med skid hæmmende funktion.

Læs mere »

Nyt tag uden at fjerne det gamle

En tag-på-tag løsning udføres ved, at man monterer et nyt tag oven på det gamle. Ved at skrue nye lægter oven på det gamle tag og efterfølgende montere det nye tag, sparer man både på omkostningerne til nedtagning af det eksisterende tag og opførelse af det nye undertag. Det gamle tag fungerer nu som en slags undertag. Både godt for miljøet, varmeregningen og regningen til nye materialer.

Læs mere »

Nyt tag

Nyt tag Der er både økonomiske og sundhedsmæssige fordele ved at vedligeholde sit tag, så du undgår fugtskader, råd og svamp. Og så pynter det utroligt meget. Et helt nyt

Læs mere »

Ny tagterrasse

Tagterrasse Det er ikke umuligt at få sol og frisk luft selv om du bor i København. Denne kunde tænkte ud af boksen, og fik en tagterrasse ind i taget.

Læs mere »