Ombygning

Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er bedst for dit tag, så er vi klar med gode råd og vejledning. Vi laver en grundig gennemgang af taget, for at vurdere opgavens omfang. Vi er også behjælpelig med tolkning af lokalplaner, servitutter og andre officielle vedtægter og regler, som bestemmer tagtype og dermed også tagbelægningen på dit hus. I bygningsreglementet står der ikke noget om, hvilke tagbelægninger du må eller skal bruge.

Nyt tag uden at fjerne det gamle

En tag-på-tag løsning udføres ved, at man monterer et nyt tag oven på det gamle. Ved at skrue nye lægter oven på det gamle tag og efterfølgende montere det nye tag, sparer man både på omkostningerne til nedtagning af det eksisterende tag og opførelse af det nye undertag. Det gamle tag fungerer nu som en slags undertag. Både godt for miljøet, varmeregningen og regningen til nye materialer.

Læs mere »

Nyt tag

Nyt tag Der er både økonomiske og sundhedsmæssige fordele ved at vedligeholde sit tag, så du undgår fugtskader, råd og svamp. Og så pynter det utroligt meget. Et helt nyt

Læs mere »

Ny tagterrasse

Tagterrasse Det er ikke umuligt at få sol og frisk luft selv om du bor i København. Denne kunde tænkte ud af boksen, og fik en tagterrasse ind i taget.

Læs mere »
Shape