Spjældarbejde og specialopgaver

Spjældarbejde er at løse mindre opgaver. Det kan være reparation af en køkkenskuffer eller låger. Det kan være udskiftning af skurelister eller bordplade i et køkken. Udskiftning af råddent træ i et bundstykke på en dør, justering af døre og vinduer. Lægning af et laminatgulv i en entré, reparation af en vinduesramme efter indbrudsskade, kontrol og udskiftning af fuger rundt om et vinduer og døre, afblænding af åbninger i vægge, som f.eks. skunke og døre, opretning af et sunket gulv og meget mere.

Badeværelser til test af system med genbrugsvand​

Det er altid spændende at være med til udviklingsprojekter. Især når der arbejdes for at forbedre miljøet.

Opbygning af rum; støbning af gulv, opsætning af vådrumsvægge og troldtekt lofter, montering af fliser, dør og vindue, samt maling som flot finish på arbejdet.

Vi tilbyder et bredt felt af dygtige håndværkere inden for snedker, tømrer, murer og maler -arbejde. Vi løser hele opgaven for dig, uden at du skal bekymre dig om at koordinere håndværkere og budget.
Uanset hvilke installationer du har brug for at skjule, er vi klar med en løsning og et uforpligtende tilbud. 

Her har vi snedkereret et elskab, som går i et med væggen. Vi har monteret lister på lågen så den falder ind i det eksisterende design, og tilpasset dem så lågen stadig kan åbnes.

Vores dygtige maler har sørget for at fuldende opgaven, med maling i eksistrende farver. 

Læs mere »

Skjul de grimme installationer – vi bygger dem væk!

Installationer i et hjem er nødvendige, men er sjældent særlig pæne at kigge på. Skjul installationerne diskret bag skabslåger. På den måde undgår du synlige installationer, men installationer er stadig nemme at komme til.

Uanset hvilke installationer du har brug for at skjule, er vi klar med en løsning og et uforpligtende tilbud. 

Her har vi snedkereret et elskab, som går i et med væggen. Vi har monteret lister på lågen så den falder ind i det eksisterende design, og tilpasset dem så lågen stadig kan åbnes.

Vores dygtige maler har sørget for at fuldende opgaven, med maling i eksistrende farver. 

Læs mere »

Skrid hæmmende dæk på tag

Sikkerhed på arbejdspladsen er vigtig. Her har vi lagt et skidhæmmende dæk, så medarbejderne kan gå sikkert på taget i vådt vejr. Vi har også monteret håndtag med antiskrid belægning på nedgangen, så de kan gribe ordentligt fat når de skal ned af stigen.

Materialer: Frøslev grip – brunimprægneret terrassebrædder med 2 grip/skridhæmmende spor og greb med skid hæmmende funktion.

Læs mere »

Snedkereret bænk i forlystelsespark

Vi laver parkbænke til offentlige projekter, parker og byrum, efter specialmål og tilpasset design. 

Her et spændende projekt i en forlystelsespark. Stellet er lavet af stål, sæde og ryg er lavet i mahogni. Konstruktionen er støbt ned i beton, for at gøre bænken helt stabil.

Læs mere »

Sildebensparket

Sildebensparket er det nye sort! Og det er der ikke noget at sige til, smukt er det! Det skaber en særlig varm, rolig og eksklusiv atmosfære.

Det er en svær teknik og kræver god erfaring at ligge det perfekte sildebensmønster. Det har vores snedker team. Her kan du se et eksempel på udført arbejde.

Læs mere »

Isolereret skur til installationer

Her har vi bygget et skur op omkring eksisterende installationer. Opgaven består i at isolere installationerne mod både vejr, tilgang og lyd. Man skal stadig kunne komme nemt til installationerne når de skal betjenes.

Læs mere »

Vinduet der blev til en dør

Nogle gange åbner muligheder sig eller behov ændrer sig. Heldigvis behøver man ikke altid skifte alt ud. Nogle gange kan man tilpasse eksisterende elementer, til at løse nye opgaver. Her er et vindue blevet lavet om til en dør. Når maleren så har været forbi, vil man tro at det altid har været sådan.

Læs mere »

Skjuler med god ventilation

Nogle ting er bare så grimme at de må skjules. Her har vil lavet en løsning som både skjuler installationen, og samtidig tager hensyn til den ventilation installationen har brug for, for at kunne fungere optimalt. Derfor er der god plads mellem lamellerne.

Læs mere »

Akustikløsning i restaurant

Skab en hyggelig og indbydende atmosfære i din restaurant, som giver dine kunder lyst til at komme tilbage. En dårlig akustik er med til at skræmme gæsterne væk.
Her har vi lavet en diskret løsning i loftet med troldtekt plader.

Læs mere »

Flytbar rumdeler

Flytbar rumdeler Hvis du har brug for fleksibel opdeling af dine rum, kan dette måske være løsningen for dig. Speciallavet flytbar rumdeler på hjul. Forløb

Læs mere »

Ny tagterrasse

Tagterrasse Det er ikke umuligt at få sol og frisk luft selv om du bor i København. Denne kunde tænkte ud af boksen, og fik en tagterrasse ind i taget.

Læs mere »

Bordplade i sildeben

Bryggers bordplade i sildebensparket Kunden valgte, efter at have fået samme type bordplade i køkkenet, også at få lavet det i bryggerset. Smukt er det. Forløb

Læs mere »

Køkkenelementer i egetræ

Køkkenelementer i egetræ Pipeline push back bake it in. Customer centric hit the ground running power Pointless hammer out, so get all your ducks in a row, nor high-level diversify

Læs mere »

Ny skydedørsport til garage

Specialbygget skydedørsport til garage Når man bygger efter specielle mål, er det vigtigt med præcision. Her et eksempel på at det “sidder lige i skabet” Smukt arbejde og en meget

Læs mere »