Vores arbejde

Vinduer & døre

Vi får leveret vinduer og døre fra Idealcombi. Idealcombi er førende på markedet inden for produktion of udvikling af døre og vinduer i højeste kvalitet og med omtanke for miljøet.

Køkkenmontage

Det har også stor betydning for familielivet, at køkkenet er et sted, hvor man har lyst til at opholde sig. Vi hjælper dig med at få dit drømmekøkken, med gode råd og kvalitets montering.

Tagarbejde

Er dit tag træt og trænger til en renovering eller udskiftning. Der er både økonomiske og sundhedsmæssige fordele ved at vedligeholde sit tag, så du undgår fugtskader, råd og svamp. Ønsker du at få tilbygget en karnap eller tagterrasse, så er vi teamet som kan løse opgaven for dig.

Ombygning og malerarbejde

Livet er en dynamisk rejse og dit hjem har brug for forandringer, for at leve op til jeres behov. Vi rådgiver omkring regler, materialevalg, økonomi og tidsberegning.

Spjældarbejde og specialopgaver

Nogle gange er der behov for specielle kompetencer til at løse særlig opgaver. Vi står altid klar med råd og vejledning, og en masse erfaring vi kan dele med dig, så du får en løsning som du bliver tilfreds med.