Vinduer & døre

Vinduerne betyder meget for boligens varmetab, så der stilles ret strenge krav til varmeisolering og energibalance. Vær opmærksom på vinduets energitilskud eller energimærke, når du udskifter. Vinduer, som er mere end 15-20 år gamle, har et væsentligt større varmetab end nye vinduer med energiruder. Derfor er der et stort potentiale i at skifte ældre vinduer eller ruder til nye, der er mere energirigtige.

Luk lyset ind i din bolig

Du kan få det naturlige dagslys og frisk luft ind i din bolig, uanset om du har fladt eller skråt tag. Det naturlige lys skaber ro og velvære, og giver din bolig nyt liv. Og samtidig er det både godt for varme økonomien og klimaet.

Vi er specialister i at montere vinduer og vi er med dig hele vejen i processes, med vejledning og inspiration. Se mere om gratis og uforpligtende opmåling og tilbud på vores vindues side: https://snedkerfirmaet-lysen.dk/vinduerogdoere/

Her har vi monteret Velux ovenlys vinduer.

Læs mere »

Nye vinduer i tag-kvistene

Montering af nye vinduer i højderne. Vi sørger selvfølgelig for stilladser og lifter. Vi prioriterer sikkerhed højt, både for vores personale og for vores kunder. Efter kundens eget ønske, har vi her holdt den gamle stil, så den smukke bygning har fået en makeover uden at ændre på det æstetiske look. Effektivt arbejde i en høj kvalitet, til en konkurrencedygtig pris.

Læs mere »

Vinduet der blev til en dør

Nogle gange åbner muligheder sig eller behov ændrer sig. Heldigvis behøver man ikke altid skifte alt ud. Nogle gange kan man tilpasse eksisterende elementer, til at løse nye opgaver. Her er et vindue blevet lavet om til en dør. Når maleren så har været forbi, vil man tro at det altid har været sådan.

Læs mere »

Renovering af hus- ny facade, nye vinduer og nye døre

Sikke en forvandling! ny facade i vedligeholdelsesfrit “træ”, samt nye vinduer og døre.
Nye vinduer og døre pynter ikke bare. De bidrager også positivt til varmeregningen og indeklimaet. Inden længe har de betalt sig selv og givet mere værdi til din ejendom. Der er helt sikkert en god besparelse at hente på varmeforbruget efter denne renovering.

Læs mere »

Total entreprise – renovering af 72 opgange

I første omgang var det 72 hovedøre som skulle skiftes og opgange som skulle renoveres og males. Herefter gik vi igang med at skifte 72 døre til bagtrapper og et par kælderdøre. Vi klarer større entreprise sager, med et bredt udvalg af kompetencer og et super dygtigt team.

Læs mere »